Ni kan kalla mig för Bruno

Spenderade gårdagen med Frida ute på stan. Blev en cider i värmen och några impulzköp. En Incestklänning och en kjol, mest för att jag hade svarta tighta byxor på mig och höll på att dö av värmeslag. Nu sitter jag ute och bättrar på brännan.


Oh, härliga söndag

Vaknade upp med solen strålande i ansiktet, underbart. Det var allt. NÄääää.
Jag tog mig en promenad till da zitty med min syrra sara och köpte glass. MmmMmMmmm. Ljuvligt. Citronsorbé och choklad, namnam. 
 
Inte det enda goda jag ätit idag. Te midda' blev dä kyckling, körv, majskolv, sallad och sååås, och till efterrätt som jag (läs: mästerkocken) lagat, GINO <3 = bär&frukt med vit choklad och glazz i stort lazz. Har nog gått upp ett par kilo idag, men vad gör de! 
 
Juste! Beställde mina pjux idag från någon mysko hemsida, men dom kommer nog fram så småningom. 
Oooohh, tänk er dessa : 
Med ett par blåa jeans och en overziiiizzze tischa <33 harmoni <3
 
 

underbar kväll med grabbsen

Nu ligger jag i sängen efter en zpännande kväll med grabbarna (<3).
Marcus, Sillah och AG kom hem till mig helt spontant vid 7. Vi satte oss och drack kaffe och pratade om live'. Sedan satte vi oss på ett berg, för att sedan spontanbada. Hade inte inte badat innan iår, men nu så! Hann att hoppa tre gånger innan vi satte oss i bilen och körde hemåt. De kommer tillbaka i helgen igen. Längtar redan. 
Marcus den allsmäktige
 
Jag från nittiotalet, Marcus med någon diverse störning och glada AG <3333
 
Min Sillah och Mackan <3333333
 
Dagens fejja xD :P ^^

Gotta baj som nyw shos

Måste skaffa mig ett par rejäla jobbskor, kommer ju antagligen stå upp större delen av dagarna. 
 
Det får bli ett par AIR MAX av Nike. Beztäller imorgon, WOOP WOOP. 

Mitt nya jobb

Igår besökte jag mitt nya jobb på Nordiska Akvarellmuseet. Oj vad jag kommer trivas där. 
Det började med en pressvisning för en ny utställning, Alice Neel. Väldigt intressant och väldig personlig utsällning. (Konstnärsexperten)
 
Sedan blev det lunch på VATTEN, som är en restaurang som ligger i samma hus som museet. SÅ HIMLA GOD MAT. Dog. 
Allt är så fint på museet, arkitekturen, möblerna, prylarna, alla rummen, allt! 
Kom och hälsa på i sommar vet'ja!
 
Bilder från GOOGLE

Så trött

Nu har jag duschat efter en svettig powerwalk. Det var fan veckor sedan jag rörde på mig. (Förutom på danzgolvet då ;-) ).
Mycket i skolan just nu, och mattenationella imorgon. LÄNGTAR. Inte.
Vill egentligen bara strunta i de, men lite efter som jag är, så måste jag komplettera och skit.


Shoppelishoppa

Beställde precis två ting från azoz! En bikinitroza och ett vitt feint linne. ÅH SÅ TJUSIGT. 
Var lite orolig för att bikinitrosorna skulle ta slut, men det gjorde det ej. Tror jag fick de sista paret typ. 

Spyr på faceröv

33 anledningar länken blev blockad, för att de fanns en tecknad bild på ett kvinnlig kön. En kille lägger upp ett klipp på hans kön. Blir videon borttagen och blir han blockad? Nej. Sjuk jävla äckelvärd. Hata facerövbok


My ziztahhz

Är det inte så, att den familjemedlemmen man bråkat mest med, blir man tightast med? För mig är det så. Jag och Anna(min syster) har bråkat väldigt mycket när vi var yngre, och jag trodde aldrig att vi skulle kunna umgås på det sättet vi gör idag. Hon är den klokaste människan jag känner. Hon är min förebild. Hennes åsikt räknas så mycket i det jag gör och tänker, utan att jag ens tänker på det. Älskar alla mina systrar, men jag och Anna har kommit lite närmre varandra tror jag, i och med att mina äldre systrar är 6-8 år äldre, och Anna bara är 3 år äldre. Åh min fina familj, tycker om er så mycket!


Master kock

Sitter ute på balkongen och solar littegrann. Min hud steks som köttfärs med full fräs. En granne står vid sin bil och kollar på mig. Och jag är halvnäck. Vill gå in på toa, har druckit för mycket kaffe.... Men vågar ej resa mig. Vilka problem man har!


Hate life-killar

Jag har otroligt många vänner på Facebook (;-)) som är livshatare. Typiska statusar som "fuck life, nu ska jag dricka folköl och bre en macka" typ. De känns som inget är bra nog för dom. Skiner solen så skriver de "fuck solen, nu ska jag sitta inne. Hatar människor"
Vill ge dem alla en stor kram <3


NOSTALGI <3

 
 

HAJK <3

Hajk alltså, varför finns det inte kvar? ÄLSKADE Hajk.
 
 

Tisdags-inspo


Saker som hänt idag

* Gjort nationellt prov i engelska, gick svindåligt. Chansade på 90%. 
* Köpt present till Frida (true friend)
* Ätit en god biff på Jensens (tror alltid att jensens har ett sammarbete med Jensenskolan)
* Ätit 3 kakor och druckit två koppar kaffe hos Frida
* Känt mig så 70-tal. 
 
 
Btw, Fridas mamma har en smssignal där jag säger "Come on baby". Hon vet fortfarande inte att det är jag som säger det. Hihi.

Tisdag

Tisdag, tisdag, tisdag. 
Ligger i Fridas säng och "pluggar" tyska. 
Idag ska vi nog lägga upp vår första pod, och spela in en ny, om feminism! Spännande!
Bjussar på lite bilder. TJING.
 
Lite olika outfitz jag haft de senaste dagarna.

18!

I torsdags fyllde jag 18 år. ÄNTLIGEN MYNDIG, WIHO. 
Vi gick ut på onsdags natt och firade lite inne på trädgårn, sjukt kul. Kom hem till Frida vid 05.00, trött och full, haha. På torsdags morgon vaknade jag upp (hos Frida), fick den godaste frukosten någonsin. Efter det blev de kalas hemma på Tjörn, och sedan in till stan igen där vi skulle träffa upp Malin och Hedvig för en middag på "Falken". Vi mötte malin på avenyn, men hon hade glömt sin mobil, så vi gick hem till henne för att hämta den. 
Jag går in och helt plötsligt springer mina vänner ut från toaletten och ropar ÖVERASKNING! Ni kan inte ana hur förvånad jag blev. Efter massa kramar så gick vi till köket där mina vänner gjort värsta fina middagen med tusen tillbehör, champagne och dricka. Att ge mig en överraskningsfest var nog det finaste någon har gjort mot mig, tack så himla mycket. Ni är bäst <3

Onsdag!

Idag är det onsdag och jag ska ut ikväll! Fyller äntligen år imorgon! 18 barre!

Nu sitter jag i skolan och väntar på nästa lektion. Kuuuuul. Kuuul.

Btw jag och Frida har spelat in en pod nu med, den kommer nog upp snart!


Jag är 13 år

Det känns som jag är 13 igen. Jag skriver med gamla kompisar från högstadiet, och pratar om sommaren. Ni är vi alla nästan myndiga, många har körkort, andra har börjat jobba. Att tiden går så snabbt? Det känns som det var igår grabbarna kom hem till mig och drack kaffe nästan varje dag, då vi åkte runt på mopparna och badade. Shit.


1maj

Idag är det första maj. Jag förknippar första maj med demonstrationer. Och det var precis de jag och min syster gjorde idag. Vid fyra var det samling på järntorget för partiet FI, feministiskt initiativ. Jag som feminist och röd, såg det som en självklarhet, att stå upp för mina systrar! Vi gick och skrek olika ramsor och såg hur folk var väldigt intresserade och engagerade. Dock är det väldigt många i min omgivning som inte förstår sig på feminister (?) och jag kan verkligen inte förstå det svåra i det. För mig är feminism en balans mellan män och kvinnor, kämpa för kvinnors rättigheter i samhället, olika kön-lika lön, att man inte ska behöva dra paralleller mellan kvinnor och män, vad som är manligt och kvinnligt. Jag tycker feminism är en självklarhet, för både män och kvinnor. Jämställdheten kan aldrig gå för långt.