Leffe aka Livet 2014

Tjena tjo

Kör en snabb-snabb recapp på lite tid som gått. Förutom obvi-saker som att jag tagit studenten och så....så har jag även känt mig lite mindre mentalt avtrubbad än vanligt! härligt! kul! Grattis! 

 

Har även tjänat en jävl massa cash o inte lyckats ta körvkort men istället skaffat en läggo i lund. Ska plugga där nämligen.....'zzZzzz...

vAd? Undrar ni säkert. jo ekonomi..........[...].... Ja....

....Sorry för stimulerad kräkreflex :-) aja tidsfördriv typ. och det känns kul och motiverat att ta någons plats som verkligen ville gå ekonomi och som nu inte kom in. Ha-ha hen förtjänar ej sin plats! Ogillar ksk Folk som "verkligen vill gå ekonomi" oj bra val av utbildning då frida <3 du är så klipsk <3  . Jaja det var inte enbart drf, även för att jag älsksr att lämna saker <333 världens skönaste grej <33 så herligt att man kan göra olika saker ofta <3 frihet <3 muf <3 liberalism <3 jag gör mina egna val <3 rik<3 michael kors <3 det berodde även också på att jag inte kom in på mitt första val arketekt pga var en jävla slappis i ettan på gymnasiet. men är tiep 5:e reserv eller något sånt så än är loppet kört. blir det inte arkitektoz i höst så hoppar jag av lund-kalaset efter jul pga det är ju obvi not my thing. men tidsfördriv som sagt. kan va kul. kvk. 

 
 

Övrigt då?? jo har haft en hemmapiercingstudio pch tagit två nya hål i örat på mig själv! kul! Härligt! Grattis! Det Var oväntat kul och var oväntat mycket en upplevelse! Känner ruset, kommer bli beroende..:) obs måste dock sansa mig på denna front för hatar personer med oklara piercingkombinationer...det får mig att vilja spy och dö ungefär //världens ytligaste person.

MEN älskade ju piecandet.. livsdilemmana...(oklart ord)

Men tänkte ändå skriva litt ang piercing nummer två: Daem höll att svimma datt hard pga fick verkligen inte igenom blinget efter jag stuckit nålen genom lillöratoch det gjorde tillräckligt ont för att jag skulle squeeza hela ansiktet och pga att jag (av någon ytterligare oklar anledning) hade snus i kefty precis under denna håltagningssession så squezades ju även snusen och jag fick en sinnessjuk snusfylla exakt samtidigt som mitt blodtryck var way beneth low vilket ledde till att jag knappt kunde stå och fick balansera på svimningsgränsen. Var tvugnen att lägga mig i sängen o frisvettas i nån minut innan metallkrigaren i mig pressade igenom datt lill earpin throu ear. Plopp lät det. 

 
 

Annars? Jo var på wow. Och det var just "wow" inte som i "wow" utan som i "way out west". Vad man förväntade sig alltså. kult alltså. fick även någon slags vip-entré till nöjesguidens efterfest pga vakten trodde jag var där med rebecca o fiona???. felt cool. felt mindre cool över mitt behov av att skriva detta :/ jaja....

 

Japp det var det bloggen! Hörs om ett år! Kul! Härligt! Grattis